Ny dag nya tag

2010-07-30 @ 09:30:29
Så här springer jag runt just nu
Så här ser jag ut runt knäna just nu. Vet inte om det är bättre eller sämre... Men har iofs inte sprungit så mycket i trappor. Så får väll ta några vändor upp till vinden bara för att. Fortfarande snusfri. går väll in på min 4:e dag idag tror jag. kommer inte riktigt ihåg. Jo det va i måndags jag tog min sista snus på kvällen. Så man kan väll säga att det va på tisdan jag slutade om man inte ska räkna timmar & minuter =)-..
Nehe nu är det dags att sparka igång en underbar fredag.
Å det bästa av allt är att nästa vecka kommer underbara Erika å Kicki hit på besök =) <3

Skratta och Le

2010-07-29 @ 11:01:56
Ta en dag i taget, än så länge funkar det. Undra om man kommer åka dit nån dag ? bara prova en för skojs skull. är göttigt sugen nu. bara känna hur lugnet i kroppen när snusen läggs in under läppen. Mmmmmm fint det.
jeje nu ska jag ta denna dagen sen ska jag kalra nästa å nästa å nästa. =).
Va på rehab träning i morse. nu har jag fått mina knän tejpade, ska ha tejpen hela tiden under ett tag  nu för att kolla om det känns bättre. Tur att det inte än nått kjolväder idag =)
Nu är jag hungrig å vill ha lunch. blir Frukostkorv å potaits m Pepperrotssås till lurre
Over and out

2 dygn

2010-07-28 @ 20:57:10
HErre jäklar va man har vana rörelser. Som att alltid efter maten lägga sig till rätta, slänga upp datorn i knät å sen in med en snus. å snus har verkligen inverkan på temperamentet. Men Det är bara ta en dag i taget så får man se vad som händer. Men som jag sagt innan så ska jag va fri från snus i 15 år. sen börja igen om 15 år =)-.
Tuggar tuggummi eller har tuggat som en tok. sen kom jag ju på att överdriven konsumtion kan leda till laxerande
effekter. =). Så man får lugna sig ltie med tuggummi med =).
Får tugga på mian torkade frukter. vill verkligen inte börja med en massa godis. Inte nu iallafall. Får te det efter  Jennie å Manges bröllop... hehe måste ju komma i min klännig
Klänningen jag ska ha på J&M´s bröllop.
Nån som har ett par snygga skor som passar i storlek 37 hemma att låna ut ???

37 timmar

2010-07-28 @ 13:09:28
Utan snus. =). snart 2 dygn. Tiden går fort om man har roligt.. hehehehhe har en grov abstinens ibland. tuggar tuggummi som aldrig förr. Knäckebröd har jag börjat knapra me. lite gött med motstånd :p.
Idag släppte säljtorkan på jobbet. Har inte sålt på 2 veckor.. Men idag fick jag iväg en liten order. Bara på ca 11.500 kr men men bättre än inget alls.
Nehe nu ska jag se till att få några till samtal ringda..
håller på att pissa ner mig men nån är inne på toan å skiter. suck.
Over and Out

24 timmar

2010-07-27 @ 20:34:15
Ok då går jag itne på 25 timmen som snusfri. Herrejävlar va sugen jag är  på en snus efter maten. Det är så gött när man är i totalt paltkoma att pilla in en snus å fälla ut magen å bara dö. =)

På film

2010-07-27 @ 11:45:12
När en narkoman "tänder av" Som det ser ut så känner jag mig just nu... jag måste sitta å sjunga för mig själv. tuggar på saker. Just nu är det bärmix och tuggimi. sen viker jag papper utan bara den.-
Sen mellan slår jag nummer å hoppas på att nån ska svara så man tänker på brandskydd en stund istället för snus.
Va faan har jag gett mig inpå.

Sista

2010-07-27 @ 11:36:18
Sista snusen tog jag igår vid 21 tiden. å tänkte ska gå till Konsum innan 22. I morse va jag på konsum men köpte inget snus.
Just nu är det rätt jobbigt å då har jag bara vart utan snus ett halvt dygn. hur faan ska detta sluta

Kom på en sak

2010-07-27 @ 11:12:19
Skulle köpa en ny stock snus idag. Men struntade i det å fick nån befängd idé att jag skulle sluta snusa.
Just nu har jag myrornas krig i munnen. GAAAAAAAAAAAhHH vill har en snus. Men men vi får se hur länge jag klarar.
Hoppas inte på att få nån tjur å vresig kund idag bara.
Ja det va det jag skulle säga.
Solen skiner å allt är toppen

Tisdag

2010-07-27 @ 10:31:52
Började dagen med 1 timma hos sjukgymnasten. Faktiskt väldigt skönt att börja morgonen där. 15-20 min på cykel sen massa olika övningar för att öva upp styrkan i knät. Har väll börjat inse att det inte blir någon wakeboardåkning för mig i år =(. Men men med mycket rehab nu så kommer jag förhoppningsvis va tipp topp i knät tills nästa säsong. Hoppas på att jag kommer kunna studsa lite matta till vintern så man kan träna lite olika trix. Hade vart gott att sätta den där volten till nästa år =)..
Kom till jobbet vid 10 tiden. Det första som hände va att brandlarmet gick. Inte fel att få titta lite på brandmän på morgonen :p.
Nehe nu ska jag försöka få nån i Jkpg att svara i telefon.
Over and Out

6

2010-07-26 @ 20:15:52
st har hittat hit idag. Vilka är ni =)

Långpromenix

2010-07-26 @ 19:46:05
Gick på långpromenad efter jobbet med Mimmi. Vi skulle från början gått runt slättadamm. Men fortsatte på det röda spåret som jag tror är 5,4 km. vi va iallafall ute 2 timmar.
Kan behöva röra på mig lite nu innan jag ska på J & M´s bröllop då klänningen är lite lite tajt. Nu ska jag äta bästa maten för att hålla måtten. PASTA.. haha kasnke borde valt nått annat. men det är så gott med smör på =)

Fullt fart =)

2010-07-26 @ 07:59:35
Igår va det möhippa för underbara Jennie hela dagen. Vi träffades kl 8 i stan. temat för dagen va vitt/rosa. När vi alla smlats rörde vi oss mot jennie. Hon vart rätt överaskad =).
Vidare till Hagabadet för lite bad å champangefrukost. sen dags för ltei uppdrag pås tan. dessa klarade hon galant. Sen vidare hem till Angelica för att ta hand om Jennie. ansiktsmask å pedikyr. sminkning m.m.
Sen vidare till Villa Bel Park för att avnjuta en underbar buffé.
Efter middagen satt vi i Slottskogen ett tag. Här fick Jennie ytterligare några uppdrag. Hon skulle hålla ett träningspass för minst 10 karlar i 15 min. Hon samlade ihop ca 25-30 karlar som stod å studsade me henne kl 20 på kvällen =). Sen utmanade hon alla karlar i plankan. Den som stod längst skulle vinna en öl-. Å alla gör det =).
Hehe. Sen va det massa skratt å snack. Å sen avslutade vi kvällen med vahland, dans å alkhol och många skratt.
Söndagen va det inte många knop. tittade till Mimmi´s herrkatt. sen åkte jag med J ner till Varberg. Där åt vi lite mat med hans pappa å Bror. Sen skulle de ioväg för att hälsa på han mamma på sjukhuset. JAg stannade kvar hemma å tog en promenad med deras vovve. När de kom hem åkta jag å J hem till han i skogen å gick ut å plockade kantareller. väl hemma gjorde vi varsin baguette med smörstekta knatareller, salad å skinka. mumsa.
Nu är det dag att jobba lite.
OVer and out

Ny blogg Ny kula ?

2010-07-23 @ 23:00:02
Kommer man uppdatera oftare när man skaffar en ny blogg?
Jag har ju ett nytt liv i en ny stad nu. eller det har jag ju haft i snart 2 år. Och de inläggen jag skrivit i min gamla blogg kan jag nog räkna på min 10 fingrar.
Så vi gör ett försök så får vi se hur det går =)

Välkommen till min nya blogg!

2010-07-23 @ 22:58:24